Huse til salg


Markvænget 4

Uvelse, 3550 Slangerup
DSC09273
Kontantpris:

4.750.000 kr.

Skønt etplanshus på 165 m2 med flere forskydninger i brygningskroppen og meget flotte lysindfald fra de store lavenergivinduer.
Læs mere om huset
Skønt etplanshus på 165 m2 med flere forskydninger i brygningskroppen og meget flotte lysindfald fra de store lavenergivinduer. Huset er skarpe linjer, mørke mursten fra Wienerberger og sorte fuger. Selv tagrender og nedløb er holdt i sort aluminium og det giver en meget komplet og gennemført stil. Indvendigt fortsætter de lækre materialer i en lys udgave som et bevidst modspil til det stramme, sorte ydre. Herinde er der en komplet og funktionel udnyttelse af kvadratmeterne i planløsningen. Gode værelser og et stort køkken/alrum med elementer fra Svane Køkken og lofthængt biopejs. I badeværelserne er der dømt ren hjemme-spa. Smukke overflader og henholdsvis blanke og børstede messingarmaturer. I det store badeværelse er der dobbelt bruseniche med Rainshower. Et meget smukt og gennemført hus der skal opleves.

Markvænget 3

Uvelse, 3550 Slangerup
DSC09131
Kontantpris:

4.850.000 kr.

Skønt 1½-planshus på 180 m2. Huset er opført i stilfulde materialer i høj kvalitet med et råt look.
Læs mere om huset
Skønt 1½-planshus på 180 m2. Huset er opført i stilfulde materialer i høj kvalitet med et råt look. Bl.a. New yorker-glasdøre og store, sorte, sprossede vinduesrammer som spiller flot sammen med de flade tagsten og ikke mindst Wienerbergers mursten i gråbrune nuancer. Fra entréen mødes man øjeblikkeligt af den fantastiske New Yorker-dobbeltdør i det karakteristiske, industrielle look med glasfelter – et meget velvalgt alternativ til de traditionelle glasdøre. Her sikrer de, at opholdsstue og gang kan adskilles. Det er også i stueetagen at det lækre køkken/alrum med elementer fra Svane Køkken befinder sig, og i dette rum strømmer lyset ind. Og der er hele to dobbelte terrassedøre, så muligheden for at trække udenfor og spise bliver let. I køkken/alrummet smyger den sorte designtrappe sig opad både som en funktionel del af huset og som en æstetisk del. Gelænderet er speciallavet og trappens form og farve harmonerer fuldstændigt med husets udtryk. På 1.salen finder du husets værelser, deriblandt det store soveværelse med walk-in-closet og New Yorker-industridør. En oplevelse værd…
HHM A/S